Om

 

iphone april d 17 319

Litteratur skal ud til børnene

Min mission er at sprede ordet om alle de skønne, sjove, sørgmodige og modige, vilde, stille og smukke bøger, der findes til børn. Fordelene ved at gøre litteraturen til en del af børnenes liv er nemlig ret forrygende og mange!

Højtlæsning (man kan faktisk ikke begynde for tidligt eller stoppe for sent, hvis du spørger mig) er blandt andet med til at stimulere børns sprog og ordforråd, udvikle deres fantasi og give dem et forspring, når læsekoden skal knækkes.

Hyggelige læsestunder er med til at skabe ro og rum til fordybelse, og bøgerne kan danne udgangspunkt for alt fra børns egen leg, til snakke om, når noget kan være svært i børnenes liv. Og måske vigtigst af alt: Glæden ved forunderlige fortællinger og gode historier er i sig selv noget af det bedste, man kan give videre til sine børn. Uden allemulige formål, men bare fordi:).

Min intention med siden her er at inspirere til gode, nærværende oplevelser med børnene og bøgerne, og servere noget af den nyeste børnelitteratur på en uhøjtidelig og overskuelig måde.

Velkommen til og tak, fordi I følger med. I er meget velkomne til at kommentere – jeg vil meget gerne høre fra jer!

Kærlig hilsen Lisa